'S2M Network Challenge' 
Vergroot & versterk jouw netwerk NU met 500 professionals
 in 6 webinars vol tips van topsprekers
op 15, 16 en 17 februari 2022
Schrijf je hier GRATIS in!
100% Privacy Guaranteed
S2M Network Challenge
ontdek de kracht van Serendipity 
Ontmoet de sprekers van de 6 webinars

Lieke Lamb
Trendsverwachting

DINSDAG 15 FEBRUARI 10:00 uur
De eerste spreker van de S2M Network Challenge is Lieke Lamb! Zij is onder andere trendstrateeg bij Trendsverwachting, co-Founder van Future Expertise Center & Nederland Werkt Door TV, board member van Women in Tech NL, Keynote Speaker en Moderator en dagvoorzitter. Zij trapt de challenge af met trends die voor jou essentieel zijn om aan je netwerk te bouwen. 

Esther Mallant
Business Minimalisme &
De Wereld van Personeel

DINSDAG 15 FEBRUARI 11:00 uur
De tweede spreker van de S2M Network Challenge is Esther Mallant. Business Minimalist en oprichter van De Wereld van Personeel. Ze is purist op het gebied van Business minimalisme en essentialisme. Ze heeft de missie om HR simpeler te maken, speciaal voor ondernemers in bedrijven tot 50 medewerkers. Hoe bouw je aan je netwerk met de juiste focus? Wat doet er toe voor jou en hoe maak je de goede (zakelijke) keuzes?

Martijn Aslander
Digitale Fitheid

WOENSDAG 16 FEBRUARI 10:00 UUR
De derde spreker van de S2M Network Challenge is Martijn Aslander. Hij is technologie-filosofeerder, internationaal spreker en de oprichter van Digitale Fitheid.nl. Digitale Fitheid gaat over het slimmer leren omgaan met je informatiekapitaal. Dit geldt ook voor je netwerk. Hoe breng je dat op een goede manier in kaart en hoe bereik je al die mensen tegenwoordig op een goede manier?

Afra de Leeuw 
& Sjaak Zonneveld
BrightPensioen

WOENSDAG 16 FEBRUARI 11:00 UUR
Het vierde webinar van de S2M Network Challenge wordt gegeven door Sjaak Zonneveld en Afra de Leeuw van BrightPensioen. 
 Zij weten alles af van tussenpensioen! En wat dit kan doen voor je netwerk, in binnen- en/of buitenland. Een ervaringsverhaal met concrete tips dus.

Kim Trotz & Kiki Calis
The Freelance 
Qommunity

DONDERDAG 17 FEBRUARI 10:00 UUR
De plek voor het vijfde webinar van de S2M Network Challenge is voor Kim Trotz & Kiki Calis van The Freelance Qommunity. The Freelance Qommunity is een succesvol platform dat freelancers en opdrachtgevers aan elkaar verbindt. Het voelt alsof je met collega’s samenwerkt (en kunt borrelen). Superleuk! Kiki en Kim weten alles van het opzetten van een goed netwerk en hoe je daar slim gebruik van maakt.

Laura Hamer
FunnelGuru

DONDERDAG 17 FEBRUARI 11:00 UUR
Laura Hamer is de tweede spreker op de derde dag van de S2M Network Challenge en de perfecte afsluiter! Laura is de oprichter van FunnelGuru en PrepDays. Deze slimme marketeer weet goed hoe ze een succesvol bedrijf moet bouwen, en zeker hoe je kwalitatieve leads en members binnenhaalt door middel van funnel marketing. Haar creatieve innovatiekracht zet ze in om zowel solo-preneurs, als ondernemers succesvol te laten zijn.

Nodig ook jouw netwerk uit
Voor nóg meer succes in 2022
Alleen samen zorgen we voor een groter en sterker netwerk van verbonden mensen

Martine Maris

Seats2meet
Chief Stories & Connections
Daag jezelf uit!
Powered By ClickFunnels.com